Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neděle 2. srpna 2020

3. 8. 2020

patera.jpg

Víte, jak to funguje s ilegálními imigranty? Jednoduše. To v El Aaiún v Západní Sahaře shromáždí pašerácké gangy zájemce o spokojený život v Evropě, tak 30-50 kousků, pak si od každého z nich zinkasují kolem 2 tisíc dolarů, dají jim pár lahví pití, pláštěnky, naloží je do nějakého rybářského vraku za pár babek a vypraví je z přístavu na volné moře.

Jen co pašerákům člun s uprchlíky zmizí z dohledu, tak zavolají „na kanáry“ Řídicí středisko pro námořní záchranu v Las Palmas, oznámí kde asi člun je, kdy vyrazil, kolik je v něm lidí a možná ještě něco. No a pak se za peníze španělských daňových poplatníků spustí pátrací akce, létají letadla, oceán křižují lodě a hledá se a hledá, i několik dní, až se najde.

No a nakonec ten člun s uprchlíky neodtáhnou zpátky do El Aaiúnu, ale světe div se, na Gran Canaria. Většinou do přístavu Arguineguín, aby to turisti měli pěkně před nosem a viděli, o koho tady mají skutečný zájem. A teď si na to všechno odebírání imigrantů od pašeráckých gangů ještě vzalo Španělsko peníze z Evropy, no, co dodat ….

Tak hezkou neděli.

Zdroj

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist