Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pátek 28. srpna 2020

imigranti-san-augustin.jpeg

Invaze pokračuje, na Gran Canaria večer dorazily další dvě bárky s ilegálními uprchlíky. Celkem bylo dnes u Gran Canaria "zachráněno" nebo připlulo vlastní silou (motor) více než sto lidí v osmi lodích.

Tolik na úvod, vidíte, tak jsem se dnes konečně dostal k těm ilegálním imigrantům …..

Pro rychlé uvedení do situace začnu dnešními aktuálními zprávami z novin a webů, je to nutné pro pochopení, že si naše kanárská vláda (a možná i ta španělská) oblíbila domácí mazlíčky a zručně se učí svými psíky vrtět.   

Černý den na Kanárských ostrovech: 338 pozitivních, 2 úmrtí a více než 3 000 aktivních případů

Kanárské ostrovy ukládají povinnost nosit roušku i v práci.

Kanárská vláda nasadí všechny dostupné policejní síly na plážích a veřejných místech, aby bylo zajištěno dodržování opatření stanovených vládou.

S okamžitou platností jsou zrušeny všechny akce nad deset lidí a restaurace se musí zavřít již od půlnoci.

Děti starší 6 let budou mít ve třídě roušku.

Ve třídách bude k dispozici speciální infekční oblek a masky pro učitele, pro případ, že se objeví někdo nakažený Covidem.

Vláda žádá centrální vládu o pomoc ve formě 100 vojáků speciálních jednotek pro provádění trasování a kontrolu lidí v karanténě

A mezitím, co kanárská vláda vrtí "koronavirovým" psem a „stará“ se o zdraví svých občanů, aby v tichosti posílala základní demokratické pilíře svobodné společnosti někam hodně hluboko do minulosti a posiluje bezpečnostní složky, aby vždy a všude kontrolovali úplně všechno, tak  …..

Na pobřeží San Bartolomé de Tirajana  dnes ráno dorazily vlastní silou dva čluny s ilegálními imigranty, na jedné z nich bylo 38 imigrantů, po imigrantech z druhého člunu se pátrá.

Na Gran Canaria dnes ráno dorazilo na šesti lodích celkem 60 ilegálních imigrantů.

Námořní záchranná služba odchytla u břehů Fuerteventura pašeráckou loď s 60 ilegálními imigranty.

Guardia Civil zadržela 24 ilegálních imigrantů, kteří se nelegálně vylodili na Lanzarote.

Odpoledne byly zajištěny dva čluny v oblasti Mogán a Tasarte. 

No prostě .... podle statistik zveřejněných ministerstvem vnitra přijelo k 15. srpnu na Kanárské ostrovy letos v člunech  z Afriky celkem 3.348 lidí.

S příchodem 107 imigrantů minulý víkend - včetně šesti, kteří dorazili v neděli večer na pobřeží Gáldar - stoupl počet lidí, kteří přišli na ostrovy během prvních 24 srpnových dnů, na 506. Toto číslo je podobné tomu, které bylo zaznamenáno mezi 1. lednem a 15. srpnem loňského roku a je vyšší než údaje z roku 2018 ke stejnému dni.

Přes tento pozoruhodný vzestup zůstává španělská vládní delegace na Kanárských ostrovech v klidu a pokoji a domnívá se, že se nic neděje, neboť předpovídá, že k významnému oživení na imigrační trase dojde teprve od září, kdy budou na moři nejlepší podmínky pro přeplutí z Afriky na kanáry. Podle španělské vlády se tedy zatím skoro nic neděje, vždyť na kanáry připlulo letos "jen" 3.348 ilegálních imigrantů, jezdí si k nám s motorovými čluny a nikdo jim při přechodu hranic nebrání. Zatímco pokud si „našinec“ nevezme roušku do obchodu, je zatčen a eskortován do vazební věznice. 

Situace je tak absurdní, že si dokonce ilegální imigranti dovolují ústy neziskové organizace Caminando Fronteras kritizovat zacházení s nimi ze strany španělských úřadů a hovoří doslova o „degradaci“ přijímacího imigračního systému na Kanárských ostrovech a situaci v prostorách v přijímacích střediscích charakterizují jako „neudržitelnou“ a „tragickou“. Současně ilegální imigranti velmi hlasitě kritizují systém španělské vlády, která si je dovoluje mnohdy vyhošťovat bez toho, aniž by jim bylo nabídnuto setrvání ve Španělsku. Stěžují si na porušování svých práv a vyhrožují „spácháním sebevraždy," protože imigrační střediska nezaručují bezpečnostní opatření proti COVID-19. Jakoby jim nestačilo, že překročí ilegálně hranice, dostanou najíst, je jim dopřáno ubytování a jídlo, lékařská péče a azylové řízení. Že je většinou řízení negativní, je s ohledem na nelegální překročení hranice docela pochopitelné. A jim se přesto zdá o čertech, jak s oblibou o jedné menšině říkala moje babička. Ach jo, vyžírkové jsou všude a je jen naše hloupost, že jejich „tlaku“ ve jménu falešné solidarity a soucitu ustupujeme. Zatím je ještě kam, ale jak dlouho? Evropa se již začíná pod tlakem imigrační vlny razantně měnit. 

Myslím, že další moje komentáře na celou problematiku jsou zbytečné, názor si jistě každý udělá sám. Já vím jen jedno, že „multikulturalismus“ funguje dobře jen tam, kde jsou sociální jistoty ba až přímo sociální blahobyt a nízká nezaměstnanost. A vysoké ploty s kamerami. Dobře se o něm mluví mezi evropskými poslanci, bankéři, předsedy představenstev nadnárodních společností, ale zkuste tady na kanárech vysvětlit sousedovi, který je doma na kurzarbeitu a od října bude (možná) brát jen 50% základní mzdy, že se z Gran Canaria místo bezpečného turistického ráje stane Molenbeek, že tady "někde" budou pobíhat ilegální migranti, kteří přistáli a rozprchli se po ostrově. To se vám nepovede, dovolím si to dokonce garantovat. Stačí číst sociální sítě a mnohočetné nesouhlasné názory ba dokonce výzvy k demonstracím, je jich tolik, že už to ani „cukrová homole“ nestačí na té své platformě mazat.

A vláda španělská i kanárská mlčí a mlčí a pokud promluví, tak stylem, že naším největším problém je nějaká respirační breberka, kvůli které se nesmíme setkávat se známými, za chvíli nebudeme smět ani na pláž, roušku musíme brát už i skoro do postele a kvůli které na nás z projíždějícího policejního auta megafonem volají, že nemáme roušku, ve 40 stupňových vedrech.

Víte, ale ono tady podle mého přesvědčení nejde ve věci imigrace jen o kanáry a jejich meziroční nárůst o 520%. Jde o celé Španělsko a nikdo mi nevymluví, že to socialisticko-komunistická vláda neví. Jde o zachování suverenity celé země. Minulý víkend třeba zaútočilo v Melilla na plot 300 nelegálních přistěhovalců; Ceuta se už pod náporem migrantů zhroutila a objevují se názory, že by obě enklávy mělo Španělsko předat Maroku, Almería, Alicante, Murcia eviduje za týden více než 420 imigrantů. Ptám se tak sám sebe, jak dlouho se sebou ještě nechají Španělé vláčet? Je více než jasné, že španělská vláda není schopna bojovat nejen s pandemií, ale ani chránit svou suverenitu. Nebo chaos je ten hlavní cíl současných vládnoucích socialisticko-komunistických elit? Vždyť přeci ten, kdo nebrání zemi před doslova migrační invazí, jejíž obětí jsou kanářané a Španělé obecně, tak je spolupachatelem těch mafiánských struktur, které z této imigrace tyjí a které ji organizují.

A zatím vládní politici psychicky vydírají španělské občany, protože ty, kteří věří v obranu svých hranic a volají po nasazení armády na ochranu hranic, obviňují za smrt všech aktuálně i potenciálně utonulých v moři i oceánu. Protože oni musí za lepším životem plout na bárkách přes oceán. Ano, čtete dobře, ten kdo je pro ochranu hranic před invazí ilegálních imigrantů a kdo je nechce přepravovat v neomezeném množství do Španělska, ten je vinen pokud utonou a nebo je rovnou nazýván rasistou. To už je na psychiatra. Ba dokonce se přitom najdou hlasy, že ilegální imigranti mají právo hledat v Evropě lepší život, ba dokonce se najdou tací (třeba druhý místopředseda španělské vlády, komunista Iglesias), kteří si myslí, že řešením imigrační invaze je legalizace imigrace a udělování státní příslušnosti všem, kteří na španělskou půdu dorazí.

Korunu všemu dala starostka obce San Bartolomé de Tirajana na Gran Canaria (ano to je ten „bývalý“ největší turistický ráj na kanárech), socialistka Concepción Narváez. Ta řekla doslova, že „Požaduji, aby radarové systémy dohledu hranic byly funkční, zejména proto, že lidé, kteří přicházejí na naše pobřeží, musí být řádně ošetřeni a to stejným způsobem, jak vyžadujeme kontrolu a testování na letištích u turistů, stejně tak musí být lidé, kteří přicházejí „nepravidelně“ (rozuměj ilegálně, pozn. redakce), kontrolováni a ošetřeni“. 

A já bloud myslel, že ostraha hranic je tu hlavně proto, aby se zabránilo jejich ilegálnímu přechodu a ochránila suverenita státu, jako základního předpokladu jeho existence. No, nyní je mi jasné, jak hluboce jsem se mýlil. Nyní již poučen chápu, že hranice se na kanárech střeží proto, že je nutné ilegální imigranty odchytit, aby mohli být řádně ošetřeni.

Dobrou noc, snad budou příští dny veselejší.

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist