Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sobota 6. června 2020

 

Pomalu se daří "lovit" informace, jak by to mohlo v "nové normalitě" vypadat. Španělská vláda totiž připravuje zákon, který po 21/6 nahradí již "politicky" neudržitelný výjimečný stav estado de alarma a zajistí dodržení některých, prý důležitých opatření.

A tak už víme, že hygienické roušky tu s námi budou (v celém Španělsku) minimálně do podzimu, ale spíše až do jara, stejně tak i rozestupy mezi lidmi a asi také určitá omezení v počtech lidí a cestování. Jak to bude s cestou za kanárským sluníčkem přesně, to se dozvíme během několika málo dní, zatím se musíme jen spokojit s útržky "myšlenek" některých politiků, že třeba budou vyžadovány testy.

No potěš koště, rouška, test před odjezdem, žádný kabinový kufr, to bude dovolená.

Aby to pak náhodou nedopadlo s letošní dovolenou ve stylu ... "to už radši mámo pojedeme Regiojetem do té Jugošky". Tak uvidíme, nakonec, nic se nejí tak horké, jak se uvaří. Nikdo totiž neví co bude za měsíc, natož pak na podzim, kdy by podle některých měla dorazit druhá vlna. My spíš myšlenkově souzníme se Soňu Pekovou a navíc si myslíme, že když lidé (obecně) začnou zase dodržovat základní hygienická opatření, budou ohleduplní a nebudou nemocní chodit mezi lidi, tak bude vše OK.

Přejeme hezkou sobotu!

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist